NIH's bæredygtige kogebog

Nem, sund og bæredygtig vegetarmad. Opskrifter fundet/lavet af NIH's elever i temadage om bæredygtighed. For at gøre maden så bæredygtig som mulig, kan man med fordel vælge økologiske og lokale råvarer. Man kan derudover også vælge opskrifter, hvor der er lagt fokus på at genanvende mange af de samme råvarer, samt benytte frugt og grønt der er i sæson.

tirsdag den 22. marts 2016

Tærte

Billedekilde: Arla.dk

Ingredienser:

Grønsagsrester fra køleskabet
Osterester
Tærtedej

Fremgangsmåde:

Find alle rester fra den forgangne uge og bland dem sammen i din yndlings tærte. Bag i ovnen til den er sprød og gylden J
Indsendt af Unknown kl. 05.17
Send med mailBlog om dette!Del på XDel via FacebookDel på Pinterest

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Nyere opslag Start
Abonner på: Kommentarer til indlægget (Atom)

Blog-arkiv

  • ▼  2016 (26)
    • ▼  marts (26)
      • Chili sin carne
      • Fyldte majspandekager
      • Spinattærte
      • Risotto med svampe
      • Omeletter i lag
      • Burger med kartoffelfrikadeller
      • Pizza med pesto, svampe og ristede nødder
      • Pandekager med spinat
      • Tacoskaller med avocadodressing
      • Forårsruller med ost og æble
      • Falafeler
      • Cremet broccolisuppe med karamelliserede solsikkek...
      • Ravioli med tomatsauce på bund af spinat
      • Ristede mandelsandwich
      • Bruschetta med hytteost og avocado
      • Svampesuppe med butterdejslåg
      • Pitabrød m. bagt falafel
      • Afrikansk karryret
      • Løgpostej og rødbedesalat
      • Bulgursalat
      • Kartoffelpizza
      • Fyldte squash
      • Portobello burger med bønnebøffer
      • Ægge/spinat - wrap
      • Fyldte peberfrugter
      • Tærte
Overjordisk tema. Temadesign af kcline. Leveret af Blogger.