onsdag den 23. marts 2016

Chili sin carne




4

·         25 g smør
·         2 hakkede rødløg (ca. 150 g)
·         2 store finthakkede fed hvidløg
·         1 aubergine i små tern (ca. 300 g)
·         2 dåser bønne-mix (ca. 800 g)
·         1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
·         1 tsk stødt chili
·         2 tsk stødt spidskommen
·         ½ tsk sukker
·         2 tsk groft salt
·         Friskkværnet peber
·         2 dl vand
·         1 rød peberfrugt i store tern (ca. 200 g)
·         1 gul peberfrugt i store tern (ca. 200 g)
·         250 g Karolines Køkken® Hytteost 4,5%
·         1 dl grofthakkede friske korianderblade

·         300 g groft brød

Fremgangsmåde:

Varm fedtstoffet i en stor, tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg, hvidløg og aubergine i ca. 2 min. Tilsæt bønner, hakkede tomater, chili, spidskommen, sukker, salt, peber og vand. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 15. min. – rør af og til. Tilsæt peberfrugter og kog i yderligere ca. 3 min. Smag til.


Anret den rygende varme chili sin carne i små skåle. Top op med krydret hytteost og drys med friske korianderblade. Server groft brød til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar