Antal portioner:
Ca. 12 pandekager
INGREDIENSER:
DEJ
·
125
g hvedemel
·
2
stk. store æg
·
3
dl kærnemælk
·
1
knsp. salt
·
2
tsk. olie til bagning
FYLD
·
200
g. squash
·
1
tsk. olivenolie
·
100
g. babyspinat
·
Evt.
lidt frisk estragon eller dild
·
205
g. ricotta
·
Salt
og peber
·
20 g. reven
parmesanost
·
15 g. ristede
pinjekerner
TOMATSALSA
·
500
g. udkernede, hakkede tomater
·
1
spak. olivenolie
·
2
spsk. Fintskåret purløg
·
250
g. kogte grønne bønner
·
2
tsk. olie til bagning
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienser til dejen i en
blender og blend dem til en tyktflydende dej.
Lad dejen trække ½ - 1 time tid ved
køkkentemperatur.
Brug en lille pande med teflonbelægning
ca. 18 cm i diameter og ca. en halv dl dej pr. pandekage.
Bag pandekagerne gyldne og sprøde et par
minutter på hver side og læg dem i en stak efterhånden, som de er bagte.
Riv courgetten groft, knug den fri for
væde og sauter den i en stor pande i lidt olie et par minutter.
Bland spinatbladene ved og sauter videre
,til de lige netop er faldet sammen og væden fordampet.
Hæld det hele i en skål og krydr med
estragon eller dild samt salt og peber.
Rør ricotta, parmesan og pinjekerner i.
Fordel fyldet i pandekagerne, der rulles
sammen, lægges i et ovnfast fad og varmes igennem i ovnen inden
Rør tomaterne med olivenolie og smag til
med salt, peber og purløg.
Server pandekagerne med tomatsalsa og
bønner.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar