onsdag den 23. marts 2016

Pandekager med spinat



 Antal portioner:
Ca. 12 pandekager

INGREDIENSER:
DEJ
·         125 g hvedemel
·         2 stk. store æg
·         3 dl kærnemælk
·         1 knsp. salt
·         2 tsk. olie til bagning
FYLD
·         200 g. squash
·         1 tsk. olivenolie
·         100 g. babyspinat
·         Evt. lidt frisk estragon eller dild
·         205 g. ricotta
·         Salt og peber
·         20 g. reven parmesanost
·         15 g. ristede pinjekerner
TOMATSALSA
·         500 g. udkernede, hakkede tomater
·         1 spak. olivenolie
·         2 spsk. Fintskåret purløg
·         250 g. kogte grønne bønner
·         2 tsk. olie til bagning

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienser til dejen i en blender og blend dem til en tyktflydende dej.
Lad dejen trække ½ - 1 time tid ved køkkentemperatur.
Brug en lille pande med teflonbelægning ca. 18 cm i diameter og ca. en halv dl dej pr. pandekage.
Bag pandekagerne gyldne og sprøde et par minutter på hver side og læg dem i en stak efterhånden, som de er bagte.
Riv courgetten groft, knug den fri for væde og sauter den i en stor pande i lidt olie et par minutter.
Bland spinatbladene ved og sauter videre ,til de lige netop er faldet sammen og væden fordampet.
Hæld det hele i en skål og krydr med estragon eller dild samt salt og peber.
Rør ricotta, parmesan og pinjekerner i.
Fordel fyldet i pandekagerne, der rulles sammen, lægges i et ovnfast fad og varmes igennem i ovnen inden
Rør tomaterne med olivenolie og smag til med salt, peber og purløg.

Server pandekagerne med tomatsalsa og bønner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar