onsdag den 23. marts 2016

Ravioli med tomatsauce på bund af spinat

Antal portioner:
4

Ingredienser

·         10 g smør
·         2 små finthakkede zittauerløg (ca. 100 g)
·         2 små finthakkede fed hvidløg
·         200 g svampe i skiver, fx østershatte eller champignon
·         300 g skyllede babyspinatblade
·         1 tsk groft salt
·         Friskkværnet peber
·         4 dl Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce
·         500 g raviolier med ost

Pynt

·         Revet parmesanost
·         Grofthakkede babyspinatblade

Tilbehør

·         4 skiver groft brød (ca. 240 g)

Fremgangsmåde:

Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner, i en sauterpande. Svits løg, hvidløg og svampe i ca. 3 min. Tilsæt 200 g af spinaten og steg i yderligere ca. 1 min. - til spinaten falder sammen. Tilsæt salt og peber.
Hæld pastasaucen i en lille tykbundet gryde og bring den i kog under omrøring.
Kog ravioli efter anvisning på emballagen og hæld dem til afdrypning i en sigte. Fordel resten af spinaten på bunden af et stort fad. Fordel ravioli og pastasauce herpå. Fordel svampe- og spinatstuvningen øverst. Pynt med friskrevet parmesan og spinatblade.

Tip


Anvend ravioli med fyld af kød eller spinat som alternativ til ravioli med ost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar