Antal
portioner:
4
Ingredienser
·
10
g smør
·
2
små finthakkede zittauerløg (ca. 100 g)
·
2
små finthakkede fed hvidløg
·
200
g svampe i skiver, fx østershatte eller champignon
·
300
g skyllede babyspinatblade
·
1
tsk groft salt
·
Friskkværnet
peber
·
4
dl Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce
·
500
g raviolier med ost
Pynt
·
Revet
parmesanost
·
Grofthakkede
babyspinatblade
Tilbehør
·
4
skiver groft brød (ca. 240 g)
Fremgangsmåde:
Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner, i en
sauterpande. Svits løg, hvidløg og svampe i ca. 3 min. Tilsæt 200 g af spinaten
og steg i yderligere ca. 1 min. - til spinaten falder sammen. Tilsæt salt og
peber. Hæld pastasaucen i en lille tykbundet gryde og bring den i kog under omrøring.
Kog ravioli efter anvisning på emballagen og hæld dem til afdrypning i en sigte. Fordel resten af spinaten på bunden af et stort fad. Fordel ravioli og pastasauce herpå. Fordel svampe- og spinatstuvningen øverst. Pynt med friskrevet parmesan og spinatblade.
Tip
Anvend ravioli med fyld af kød eller spinat som alternativ til ravioli med ost.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar