onsdag den 23. marts 2016

Bruschetta med hytteost og avocado

Antal portioner:
4

Ingredienser

·         1 moden avocado (ca. 150 g)
·         1 tomat (ca. 125 g)
·         200 g Karolines Køkken® Hytteost 4,5%
·         ½ tsk groft salt
·         1 lille fed hvidløg
·         4 skiver landbrød (ca. 200 g)
·         25 g salat, fx ruccolasalat og rødbedeblade

Fremgangsmåde:


Flæk avocadoen og fjern sten og skind. Hak avocadokødet groft, fx med en kniv. Halver tomaten og fjern de våde kerner. Skær tomatkødet i tern. Bland hytteosten med hakket avocado, tomattern og salt. Rist brødskiverne. Flæk hvidløgsfedet og gnid det på de ristede brødskiver. Fordel først lidt salat på de lune brød, derefter hytteostblandingen og til sidst resten af salaten. Server straks.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar