tirsdag den 22. marts 2016

Kartoffelpizza

Billede: Arla.dk

Ingredienser:

300 g. kartofler
3 blommer
Løg
1 finhakket fed hvidløg
Salt & peber
Pizzadej
Hytteost
Revet ost

Fremgangsmåde:
Snit kartoflerne i tynde skiver og skær blommerne i både. Pil løgene og del dem i både på langs. Svits hvidløgene i smør og tilsæt herefter kartofler og løg. Rist til ingredienserne er let gyldne og krydr med salt og peber.
Stil bagepladen i ovnen og tænd på 250 grader. Del pizzadejen i 2, og læg dem på bagepapir. Fordel nu kartoffelfyldet på pizzaerne og fordel blommebådene henover. Tilsæt hytteost efter smag og drys med lidt revet ost. Bag pizzaerne i midten af ovnen til de er godt sprøde og gyldne ca. 15 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar