Sprøde forårsruller med blødt fyld af nudler, spinat, æbler og hvidskimmelost.
Antal
portioner:
4
Ingredienser
Fyld
·
75
g tørrede risnudler
·
200
g skyllede, friske spinatblade
·
150
g Høng® Råhvid 39%
·
2
uskrællede æbler i små tern
·
1
tsk groft salt
·
Friskkværnet
peber
·
16
plader optøet, frossen forårsrulledej (ca. 21 x 21 cm) - eller filodej
·
1
spsk solsikkeolie
Sursød agurkesalat med æble
·
½
dl risvinseddike eller hvidvinseddike
·
4
spsk sukker
·
1
tsk groft salt
·
2
uskrællede æbler i halve, tynde både
·
1
agurk i halve skiver
Tilbehør
·
1
dl japansk sojasauce
Fremgangsmåde:
Fyld
Læg nudlerne i blød i koldt vand i ca. 20 min. Kom spinatbladene i en gryde,
skru op til kraftig varme og damp spinaten, under omrøring, til den falder
sammen. Kom den dampede spinat i en sigte og pres væden af. Hak evt. spinaten
groft. Skær osten i små tern og vend dem sammen med æbler, spinat, salt og
peber. Lad nudlerne dryppe af i en sigte, klip dem i korte stykker og vend dem
i fyldet.Læg ca. 5 spsk af fyldet midt på en plade forårsrulledej, hvor den ene spids vender mod dig selv. Fold de 3 spidser ind over fyldet. Kom et par dråber vand på den fjerde spids og rul dejen stramt om fyldet. Lav alle 16 forårsruller og læg dem på en plade med bagepapir. Pensl med olie og bag forårsrullerne midt i ovnen.
Sursød agurkesalat
Rør eddike, sukker og salt sammen i en skål. Vend æbler og agurk i
dressingen og smag til.
Bagetid
Ca. 18 min. ved 225°.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar