onsdag den 23. marts 2016

Cremet broccolisuppe med karamelliserede solsikkekerner


BROCCOLI ER BLANDT ANDET EN PERFEKT SUPPEGRØNSAG, OG DET VISER DEN HER, HVOR DEN BLIVER PIFTET FRISKT OP AF SØDE SOLSIKKEKERNER.

Antal portioner
4

INGREDIENSER
·         900 g broccoli
·         400 g kartofler
·         100 g løg
·         1,6 l vand
·         3 stk. grønsagsbouillonterninger
·         Salt og peber
·         Havrefløde (evt. til pynt)
·         50 g solsikkekerner
·         2 tsk. agarvesirup

Fremgangsmåde:
Rens broccoli og skær dem i grove tern/buketter. Skræl kartofler og løg og skær dem i grove tern. Steg grønsagerne et par minutter ved mellemhøj varme, tilsæt vand og bouillon og bring op og koge. Kog grønsagerne under låg i ca. 15-17 minutter, til alt er mørt. Varm i mellemtiden siruppen op på en pande og tilsæt kernerne, som skal ristes ved høj varme i ca. 4-5 minutter, til de er gyldne - stil dem til side. Blend suppen, smag til med salt og peber, pynt evt. med lidt plantefløde, drys lidt karamelliserede solsikkekerner på toppen og server straks.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar