BROCCOLI ER BLANDT ANDET EN PERFEKT
SUPPEGRØNSAG, OG DET VISER DEN HER, HVOR DEN BLIVER PIFTET FRISKT OP AF
SØDE SOLSIKKEKERNER.
Antal
portioner
4
INGREDIENSER
·
900
g broccoli
·
400
g kartofler
·
100
g løg
·
1,6
l vand
·
3
stk. grønsagsbouillonterninger
·
Salt
og peber
·
Havrefløde
(evt. til pynt)
·
50
g solsikkekerner
·
2
tsk. agarvesirup
Fremgangsmåde:
Rens broccoli og skær dem i grove
tern/buketter. Skræl kartofler og løg og skær dem i grove tern. Steg
grønsagerne et par minutter ved mellemhøj varme, tilsæt vand og bouillon og
bring op og koge. Kog grønsagerne under låg i ca. 15-17 minutter, til alt er
mørt. Varm i mellemtiden siruppen op på en pande og tilsæt kernerne, som skal
ristes ved høj varme i ca. 4-5 minutter, til de er gyldne - stil dem til side. Blend
suppen, smag til med salt og peber, pynt evt. med lidt plantefløde, drys lidt
karamelliserede solsikkekerner på toppen og server straks.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar