Med opskriften på
fyldte majspandekager kan du lave en ret der mætter og som har masser af smag.
Glæd dig til at smage denne vegetarret!
Ingredienser
Dej
Krydret champignonfyld
Tilbehør
Fremgangsmåde:
Dej
Bland mel og majsmel sammen. Pisk mælken i lidt efter lidt. Pisk æggene i og
lad dejen hvile tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Pisk dejen op inden
bagning. Bag 6 pandekager i gyldent fedtstof i en pande (ca. 21 cm i diameter).
Krydret champignonfyld
Lad fedtstof gyldne i en pande. Svits løg og champignoner ved kraftig varme,
til blandingen er næsten "tør" (ca. 8 min.). Tilsæt peberfrugt,
koriander, tacosauce, tomatpure, chili, paprika og salt. Lad blandingen koge
ved kraftig varme og uden låg i ca. 3 min. Smag fyldet til. Fordel fyld og ost
på de 6 pandekager. Rul pandekagerne sammen og læg dem med sammenføjningerne
nedad på en plade med bagepapir. Drys med ost. Gratiner pandekagerne midt i
ovnen.
Tips
Pandekagerne kan bages dagen før og lægges lagvis med bagepapir imellem og
opbevares i køleskabet.
Krydret champignonfyld, kan tilberedes dagen før og opbevares på køl.
Gratinering
Ca. 8 min. ved 225°.
Antal
portioner:
4
Ingredienser
Dej
·
2
spsk hvedemel
·
100
g majsmel (ca. 2 dl)
·
2
dl mælk
·
3
æg
·
1½
spsk smeltet smør
Krydret champignonfyld
·
1½
spsk smeltet smør
·
4
finthakkede skalotteløg
·
450
g champignoner i kvarte
·
2
røde peberfrugter i små tern
·
10
hele korianderfrø
·
2
dl tacosauce
·
1
dåse koncentreret tomatpuré
·
½
tsk mildt chilipulver
·
½
tsk edelsüsspaprika
·
½
tsk groft salt
·
75
g Karolines Køkken® Mozzarella 16%
·
25
g Karolines Køkken® Mozzarella 16%
Tilbehør
·
780
g blandet salat
Fremgangsmåde:
Dej
Bland mel og majsmel sammen. Pisk mælken i lidt efter lidt. Pisk æggene i og
lad dejen hvile tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Pisk dejen op inden
bagning. Bag 6 pandekager i gyldent fedtstof i en pande (ca. 21 cm i diameter).
Krydret champignonfyld
Lad fedtstof gyldne i en pande. Svits løg og champignoner ved kraftig varme,
til blandingen er næsten "tør" (ca. 8 min.). Tilsæt peberfrugt,
koriander, tacosauce, tomatpure, chili, paprika og salt. Lad blandingen koge
ved kraftig varme og uden låg i ca. 3 min. Smag fyldet til. Fordel fyld og ost
på de 6 pandekager. Rul pandekagerne sammen og læg dem med sammenføjningerne
nedad på en plade med bagepapir. Drys med ost. Gratiner pandekagerne midt i
ovnen.
Tips
Pandekagerne kan bages dagen før og lægges lagvis med bagepapir imellem og
opbevares i køleskabet.Krydret champignonfyld, kan tilberedes dagen før og opbevares på køl.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar