onsdag den 23. marts 2016

Tacoskaller med avocadodressing

Med opskriften på tacoskaller med avocadodressing kan du nemt lave en lækker vegetarisk hovedret.
Antal portioner:
4

Ingredienser

Avocadodressing

·         2 modne avocadoer
·         1 tsk friskpresset citronsaft
·         1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
·         2 tsk finthakket salatløg
·         1 knust fed hvidløg
·         1 hakket tomat
·         3 dråber tabascosauce
·         ½ tsk groft salt

Salat

·         4 dl fintstrimlet icebergsalat
·         2 tomater i små tern
·         2 dl majskerner fra dåse
·         8 tacoskaller

Fremgangsmåde:

Avocadodressing

Flæk avocadoerne på langs og fjern stenene. Skrab "kødet" ud med en ske og gnid det gennem en sigte. Tilsæt citronsaft og øvrige ingredienser. Smag dressingen til.

Salat

Anret icebergsalat, tomattern og majskerner i en salatskål. Varm tacoskallerne efter anvisningen på emballagen og server dem sammen med salat og avocadodressing.

Tip

Anvend dressingen samme dag som den er tilberedt af hensyn til farven.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar