Med opskriften på
tacoskaller med avocadodressing kan du nemt lave en lækker vegetarisk hovedret.
Ingredienser
Avocadodressing
Salat
Fremgangsmåde:
Avocadodressing
Flæk avocadoerne på langs og fjern stenene. Skrab "kødet" ud med
en ske og gnid det gennem en sigte. Tilsæt citronsaft og øvrige ingredienser.
Smag dressingen til.
Salat
Anret icebergsalat, tomattern og majskerner i en salatskål. Varm
tacoskallerne efter anvisningen på emballagen og server dem sammen med salat og
avocadodressing.
Tip
Anvend dressingen samme dag som den er tilberedt af hensyn til farven.
Antal
portioner:
4
Ingredienser
Avocadodressing
·
2
modne avocadoer
·
1
tsk friskpresset citronsaft
·
1½
dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
·
2
tsk finthakket salatløg
·
1
knust fed hvidløg
·
1
hakket tomat
·
3
dråber tabascosauce
·
½
tsk groft salt
Salat
·
4
dl fintstrimlet icebergsalat
·
2
tomater i små tern
·
2
dl majskerner fra dåse
·
8
tacoskaller
Ingen kommentarer:
Send en kommentar