Antal portioner:
4
Ingredienser
·
½
blomkål
·
1
rød peberfrugt
·
1
løg
·
2
spsk. olivenolie
·
3
fed hvidløg
·
2
spsk. karry
·
1
tsk. karry
·
1
tsk. kanel
·
1
knivspids salt
·
½
tsk. spidskommen
·
½
tsk. stødt koriander
·
½
tsk. paprika
·
½
tsk. gurkemeje
·
1
grøntsags boullionterning
·
2
½ dl. Vand
·
1
dåse kikærter (drænede og skyllede)
·
½
squash
·
Ris
til servering
Fremgangsmåde:
Hak løget og pres hvidløget. Peberfrugt, blomkål og squash skæres ligeledes i tern. I en stor gryde opvarmes 1 spsk. olie ved medium varme. Tilsæt løg og lad dem stege til de er gennemstegte (ca. 5 min.). Tilsæt derefter blomkål og peberfrugt og lad det stege i yderligere 5 min. I en lille gryde opvarmes 1 spsk. olie sammen med hvidløget og alle krydderierne. Tilsæt krydderiblandingen i den store gryde sammen med kikærter, squash, vand og bouillonterningen. Lad retten uden låg i 25-30 min. Rør jævnligt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar