onsdag den 23. marts 2016

Afrikansk karryret

Antal portioner:

4
Ingredienser
·         ½ blomkål
·         1 rød peberfrugt
·         1 løg
·         2 spsk. olivenolie
·         3 fed hvidløg
·         2 spsk. karry
·         1 tsk. karry
·         1 tsk. kanel
·         1 knivspids salt
·         ½ tsk. spidskommen
·         ½ tsk. stødt koriander
·         ½ tsk. paprika
·         ½ tsk. gurkemeje
·         1 grøntsags boullionterning
·         2 ½ dl. Vand
·         1 dåse kikærter (drænede og skyllede)
·         ½ squash
·         Ris til servering


Fremgangsmåde:
Hak løget og pres hvidløget. Peberfrugt, blomkål og squash skæres ligeledes i tern. I en stor gryde opvarmes 1 spsk. olie ved medium varme. Tilsæt løg og lad dem stege til de er gennemstegte (ca. 5 min.). Tilsæt derefter blomkål og peberfrugt og lad det stege i yderligere 5 min. I en lille gryde opvarmes 1 spsk. olie sammen med hvidløget og alle krydderierne. Tilsæt krydderiblandingen i den store gryde sammen med kikærter, squash, vand og bouillonterningen. Lad retten uden låg i 25-30 min. Rør jævnligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar