Tilbehør:
2 portobellosvampe
Store salatblade
Tomat
Agurk
Avocado
Bønnebøffer:
1 dåse røde kidneybønner
Finsnittet grøntsager (peberfrugt, løg og gulerødder funger godt)
1 dl havregryn
ca. 2 dl mel
sjatter mælk
salt og oeber efter smag.
Fremgangsmåde:
Bønnerne skylles godt og grundigt, hvorefter de moses og lidt mælk tilsættes efter behov.
De fintsnittede grøntsager røres i, hvorefter gryn, mel, lidt mere mælk og krydderier tilsættes.
Farsen formes til "bøffer" og steges gyldne i olie. Portobellosvampene svitses på panden og avocadoen moses. Avocadomassen smøres ud på svampene og salat, tomat og agurk lægges ind imellem svampene sammen med en bønnebøf. Så der burger :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar